+358505755353 farbe@kolumbus.fi

Tuotteemme

Farben suosituimmat tuotteet ovat Lukas-merkin värejä ja maalausnesteitä. Esittelemme kiinnostavimmat tarvikkeet täällä.

LUKAS 1862

Valmistettu perinteisin menetelmin ja pigmentein. Tunnettu täyteläisestä koostumuksestaan ja värien intensiteetistään. Öljyväri, jossa on käytetty aitoja ja arvokkaita pigmenttejä.

lukas studio

Suosituin Lukas-öljyväri halutuimmassa koossa. Tässä on käytetty runsaasti moderneja ja erittäin valonkestäviä pigmenttejä. Notkea öljyväri on heti käyttövalmis ja sillä on erinomainen hinta-laatusuhde. Monen ammattilaisen valinta, saatavana useammassa koossa. 

lukas terzia

Edullisin öljyväri sopii hyvin opiskeluun, isoille pinnoille ja taustoihin. Pehmeä koostumus, ja samat korkealaatuiset pigmentit, kuin Lukas Studiossa.

bob ross

Tällä tuotteella on oma asiakaskuntansa. Kulttimaineeseen noussut tuotemerkki perustuu Bob Rossin lanseeraamaan ”wet on wet” -tekniikaan, jossa öljyvärin ei tarvitse kuivua maalauskertojen välillä. Suurella pensselillä ja maalausveitsellä voidaan luoda esimerksi maisemia nopeasti.

lukas berlin

Vesiliukoinen, ammatilaistasoinen sekä valonkestävä öljyväri sopii erityisen hyvin jos liuottimia ei voida käyttää. Työvälineet ja siveltimet voidaan pestä vedellä. Tälle tuotteelle on oma vesiliukoinen öljy sekä maalausneste. 

maalausnesteet

Eri tuotteille löytyy omat maalausnesteet erikokoisissa pakkauksissa.

loppulakat

Loppulakat viimeistelevät työn. Värien hehku säilyy vuodesta toiseen.

Aquarell 1862

Tämä akvarelli on syntynyt perinteiden, tutkimuksen ja innovaatioiden yhdistelmänä. Moitteeton valonkestävyys ja vahva väri-intensiteetti.

 

aquarell studio

Tämä edullinen akvarelli tarjoaa laajat mahdollisuudet.  Korkea pigmenttipitoisuus helposti maalattavassa muodossa.

Akryylit

Akryylimaali on vesiliukoista märkänä, mutta kuivuu vedenkestäväksi.

CRYL PASTOS

Tämä akryyli on ammattilaisten tuote, jossa on käytetty vain parhaita pigmenttejä. Väri on pastamaista.

cryl liquid

Värin valmistukseen on käytetty runsaasti kaikkein hienoimpia pigmenttejä.

cryl studio

on oivallinen valinta monenlaiseen työskentelyyn. Juokseva akryyliväri on erittäin valonkestävä ja sitä on saatavana monessa eri koossa.

cryl terzia

Edullinen korkealaatuinen akryyliväri,  soveltuu hyvin opiskeluun ja isojen pintojen maalaamiseen. Voidaan sekoittaa muiden akryylisarjojen värien kanssa.

STUDIO GOUACHE

Jämäkkä ja peittävä laadukas vesiliukoinen väri soveltuu hyvin kerroksittain maalaamiseen. Tämä tuote on akvarellin ohella turvallinen vaihtoehto kaikille.